La diputada de la CUP Eulàlia Reguant i el periodista i director de Vilaweb Vicent Partal faran aquest divendres a Navarcles (8 del vespre, al Centre Cultural la Creueta) una xerrada dedicada a les relacions internacionals. Abordaran temes d´actualitat com els pressupostos, el Referèndum Unilateral d'Independència o l´efecte que tindria pel procés un possible Brèxit. És un acte que s'emmarca en el cicle «Veus per un nou país», que organitza la CUP de Navarcles.

Vicent Partal, nascut a Bétera (País Valencià), és periodista i director de Vilaweb. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació com El Temps, Diari de Barcelona, Catalunya Ràdio, El Punt i La Vanguardia, entre d´altres. Com a conseqüència de la seva feina com a periodista va viure molt de prop els processos d´independència de l´antiga URSS i és un bon coneixedor de l´Europa Oriental, temàtica sobre la qual ha fet nombrosos articles i ha publicat diferents llibres. També ha publicat diferents llibres sobre el procés independentista que ha viscut en primera persona des de Vilaweb i com a conferenciant a centenars de xerrades arreu del país.

Eulàlia Reguant, nascuda a Barcelona, és matemàtica, activista i actualment diputada de la CUP al Parlament de Catalunya. Durant aquests últims anys ha treballat i col·laborat a múltiples associacions pels drets humans com SETEM, Justícia i Pau, Lafede, Fiare, Azadí-Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd o el CIEMEN. S´ha especialitzat en temes de banca ètica i relacions internacionals.

El cicle «Veus per un nou país» té com objectiu convidar a diferents persones de renom perquè ens expliquin com s´imaginen aquest nou país. Enguany el cicle compleix el segon aniversari i s'hi han pogut escoltar veus autoritzades com les d´Antonio Baños, Teresa Forcades, Patrícia Gabancho o Pep Riera.