Tenir producte local d'alta qualitat i esdevenir un punt de referència per al turisme ha valgut a la botiga Ca la Pilar, d'Avinyó, ser el primer establiment de la comarca del Bages de rebre la distinció de Compromís de Qualitat-Sistema Integral de Qualitat Turística. La distinció l'atorga la Secretaria d'Estat de Turisme del govern espa-nyol, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, la Cambra de Comerç i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Pilar Puig té una carnisseria des de fa 16 anys a Avinyó. La seva aposta per la qualitat ja va ser des del primer dia, però a mesura que el negoci ha anat funcionant ha anat ampliant l'oferta. Ara, a Ca la Pilar ja s'hi troba menjar elaborat i cuinat (que preparen ells mateixos), producte vegetal, formatges, carns, vins, olis... i també tota la informació turística de la comarca del Bages, perquè amb la nova distinció aquest establiment esdevé un punt de prescripció turística. Ca la Pilar és a la plaça Major d'Avinyó.

Pilar Puig, propietària de l'establiment distingit, explica que "nosaltres venem salut" i afegeix que "tenim com a filosofia d'empresa un únic objectiu, oferir productes de qualitat i un bon servei". Entre d'altres, Pilar Puig en els darrers mesos també ha entrat en el món de les intoleràncies alimentàries i ara s'està especialitzant a tenir productes per a celíacs. En tot cas, el producte que es ven a Ca la Pilar ha de tenir sempre el certificat d'origen.

La botiga avinyonenca ven i reparteix el seu producte a diferents punts de Catalunya, i això li permet poder ser tan especialista en una població de 2.000 habitants. Ca la Pilar té clients de diferents punts del Bages, però també de Sant Cugat, Sabadell i Barcelona.