L'Ajuntament d'Artés organitzarà tres audiències públiques per explicar l'acció del govern entre ERC i la CUP durant aquest primer any de mandat i exposar el que pretén fer en endavant. Seran tres sessions, els propers 27, 28 i 29 de juny, a la sala d'actes del complex cultural de Cal Sitges, entre les 8 i 2/4 de 10 del vespre.

Aquestes audiències són un espai obert de participació ciutadana, en què l'Ajuntament informarà de què ha fet i què vol fer, i el públic podrà intervenir formulant preguntes, suggeriments i propostes. Les exposicions es basaran en el Pla d'Acció Municipal (PAM), el full de ruta que ha dissenyat l'equip de govern quant a projectes i actuacions previstes a curt i a mitjà termini.

Cada una de les tres sessions previstes tractarà una temàtica diferent. L'audiència del proper dilluns, 27 de juny, tractarà sobre Territori i Sostenibilitat, i es parlarà de manteniment i serveis, medi ambient, habitatge, urbanisme, i seguretat ciutadana. L'endemà, el tema seran els Serveis Centrals, per parlar d'hisenda, recursos humans, comunicació, promoció econòmica, ocupació i turisme. I el 29 de juny es dedicarà als Serveis a les Persones, que inclou benestar social, igualtat, participació, cultura, esports, joventut i ensenyament.