Arreu de les comarques centrals celebraran demà la revetlla de Sant Joan, i Artés repetirà com un dels punts amb més afluència, amb un programa per a petits i grans, amb molt foc, molta música, i un ritual de dansa amb bruixes just abans del ball nocturn.

La Comissió de Sant Joan torna a apostar també per les activitats de tarda "que involucrin els més petits en la cultura de la festa", segons fonts de l'organització. Així doncs, després de la recollida de la Flama (enguany amb l'esplai) i l'encesa del peveter (19.00 h.), tindrà lloc una mostra de foc infantil prèvia al sopar popular i al correfoc infantil. A les 11 començarà el gran, amb el recorregut de sempre i amb la tradicional ballada final de bastoners. En acabat, Nei Teatre oferirà un espectacle piromusical, que és "com un ritual de bruixes lligat a la terra", i es donarà pas al ball de revetlla amb Band'd'festa i DJ.

Súria treu la imatgeria

A Súria els actes començaran a 2/4 de 7, amb l'arribada de la Flama i un sopar a la casa de la Vila, i a 2/4 de 10 actuaran els capgrossos, geganters, grallers, castellers i cascavells, abans del correfoc. A les 11, encesa de la foguera i revetlla amb VDK i Dr. Zaius a la plaça Sant Joan.