La revetlla de Sant Joan de Navarcles recuperarà enguany la tradició de fer fogueres al carrer. Fa molts anys era molt habitual que a diferents barris del poble es fes una foguera per celebrar festivament la revetlla amb tot el veïnat. Aquesta any, la CUP de Navarcles ha assumit el repte de continuar organitzant l'arribada de la Flama del Canigó, que fins l'any passat organitzava l'Associació de Dones de Navarcles, introduint una revetlla festiva i una foguera que amenitzaran la nit de Sant Joan.

La revetlla es farà al parc de darrera l'ajuntament i s'iniciara a les vuit del vespre amb la passejada de la flama pels carrers de Navarcles. Està previst que la flama arribi al Parc Marcel·lí Monrós a les nou on la coca i moscatell li donaran la benvinguda. A partir de les deu, s'iniciarà la revetlla amb l'encesa de la foguera i a música del PD el Fullet del Bosc. A les onze, hi haurà un espectacle de foc a càrrec de la Gatzara de Manresa. Hi haurà servei de bar i menjar a partir de les nou.

Està previst que a partir d'aquest any sigui la CUP de Navarcles qui organitzi aquesta festivitat donant continuïtat així a la tradició de fer arribar la Flama del Canigó fins als carrers de Navarcles.