Cardona ja disposa del cartell que anunciarà la festa major de la vila, obra escollida mitjançant concurs. El cartell guanyador és un treball presentat per Gemma Portí i té com a principal element gràfic la tradicional indumentària que porten els mossos que baixen a la plaça en el corre de bou: camisa blanca, mocador al coll i texans. Enguany, la festa major cardonina se celebrarà els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major i serà també la portada del programa d´actes de les festes.

El jurat del concurs, format per membres de la Comissió de la Festa Major juntament amb professionals de la imatge i el disseny gràfic, va fer una selecció de 4 obres que van passar a la final. Seguidament, van votar cada una de les 4 propostes.

L´Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la segona tinent d´alcalde, Aida Molner, van llegir el veredicte del concurs que aquest any està dotat amb 500 euros. A més a més, la guanyadora tindrà entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l´Ajuntament des del setembre de 2016 fins a l´agost de 2017.

Els cartells presentats a concurs també es poden veure, ja que estaran exposats fins al dia 8 de juliol a la planta -1 de l´Ajuntament.