L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i el Banc de Sang i Teixits preparen una jornada de donació de sang per al dijous 7 de juliol que es vol que sigui massiva, i per això s'organitzaran diverses activitats per captar gent a Cal Gallifa.

Es pretén que aquesta jornada sigui especial tenint en compte que durant els mesos d'estiu les donacions baixen al voltant del 30 % de mitjana, de manera que tant l'Ajuntament com el Banc de Sang fan una crida a la participació.

Les donacions es podran fer a Cal Gallifa entre les 10 del matí i les 2 del migdia, i entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre. En aquest mateix espai es desenvoluparan diverses actuacions a càrrec d'entitats del municipi, i ballaran els capgrossos, i durant tota la jornada hi haurà teatre, música, sortejos, regals, un espai infantil, un marcador electrònic, i es donarà un refrigeri gratuït.

El Banc de Sang recorda que poden donar sang les persones d'entre 18 i 65 anys i que pesin més de 50 quilos; fins a 3 vegades l'any les dones, i fins a quatre els homes.