Sant Vicenç de Castellet estrenarà dimecres de la setmana vinent el nou Servei d'Atenció Domiciliària que assumirà l'empresa Centre Residencial del Bages SL. Segons fonts municipals, l'adjudicació ha de permetre millorar el servei, "la responsabilitat del qual continuarà essent pública", ja que pràcticament es doblaran les hores que es van oferir el 2015. De les 3.342 hores cobertes l'any passat es preveu passar a un total de 6.450 hores amb un preu per hora rebaixat.

Segons les mateixes fonts, el nou servei permetrà disposar també de 40 hores anuals de neteja, 32 hores de fisioteràpia i ajudes tècniques per cedir temporalment als usuaris.

A més, com a millora s'oferiran 20 hores de professional de terapeuta ocupacional, 20 hores d'educadora social, 30 hores de suport psicològic, 20 hores de perruqueria i 20 hores de podologia. El servei es prestarà de dilluns a divendres de 7 del matí a 9 del vespre i els dissabtes al matí de 8 a 1. Amb aquests canvis introduïts l'Ajuntament espera "poder donar resposta a les necessitats d'una població més envellida que la mitjana catalana".