Un cap de setmana de ple estiu, bon temps i molt calorós, ha fet que tots els actes de la Festa Major de Sant Fruitós, que a més eren gratuïts, fossin molt participats. Els escenaris festius en que s'han convertit espais com les pistes del Bosquet, la plaça d'Alfred Figueras, el camp de futbol o l'escola Monsenyor Gibert han tingut una elevada concurrència per les sessions de cinema, sardanes, festa andalusa, concerts joves, festa country, cercavila gegantera, concerts i balls de Festa Major, entre altres.

La novetat en el programa d´enguany era el concurs de percussió Cor de Catalunya que, organitzat pel grup Batucada Shango, se celebrava per primera vegada a la Catalunya Central. Hi van prendre part un total de 10 formacions de batucada vinguts d´arreu del país, que després de fer una actuació individual, van desfilar pels carrers del poble. El grup guanyador fou Bloc Quilombo.

Avui, dilluns 4 de juliol, es festa local, i es tancarà el programa festiu, amb l´espectacle «Genius» a càrrec del Màgic Andreu, serà a les 10 del vespre a la pista del Bosquet.