Navàs construirà un parc de bicicletes a l'"skatepark" situat al costat del Pavelló Municipal d'Esports. L'espai s'inaugurarà el proper dissabte 30 de juliol amb una festa organitzada per la promotora Can't Wait. Al matí hi ha previstes les activitats per als més petits, i a la tarda i al vespre, les dels joves, que inclouran música, venda de menjar ràpid i exhibicions de reconeguts ciclistes de BMX.

El projecte ha estat fruit del treball conjunt de la regidora de Joventut, Aida Pérez, i un grup d'aficionats dels patins i el bicicròs. Pérez va assegurar que Navàs "vol ser l'espai de referència de la Catalunya Central en la pràctica del BMX i de l'skate".

La regidora va remarcar que "la prioritat és reforçar la pràctica d'aquests esports entre el jovent i donar continuïtat a l'espai de l'skatepark, per respondre així la demanda del jovent del poble que feia temps que reclamava dignificar l'espai i a la vegada implementar el Pla Local de Joventut aprovat l'any passat, on es destacava la necessitat de crear espais d'oci alternatiu estretament vinculats amb la pràctica de l'esport".