El Servei d´Infància, Adolescència i Família (SIAF) de l´Ajuntament de Sallent ha tancat el cinquè any havent atès i vetllat pel benestar d´un total de 25 famílies sallentines. Durant aquest curs, el SIAF ha comptat amb uns 35 nens i nenes d´entre 6 i 16 anys en escolarització obligatòria.

El servei ofereix aules d´estudi dirigides al suport als alumnes de primària i ESO. D'altra banda, es realitzen activitats lúdiques per millorar la socialització a través de tallers, participacions amb l´Escola Municipal de Música, jocs de taula i celebració de tradicions, entre d´altres. Així mateix, un dia a la setmana accedeixen al Pavelló municipal per practicar esport amb monitors especialitzats.

Durant la temporada 2015-16, els infants i adolescents han participat en esdeveniments com, per exemple, l´encesa de llums de Nadal a la vila, la cantata "Queralt somiatruites", a la Biblioteca municipal i el teatre Kursaal, i a l´enramada del carrer Clos. A més, segons han informat des del consistori, el servei brinda un tracte directe i continuat amb les famílies dels menors a través d´espais de tertúlia on compartir experiències.

El servei, situat ubicat a l'Antic Cal Rovira, es reobrirà al setembre, de dilluns a divendres, després de l´horari escolar, de les 5 a les 7 de la tarda. Per apuntar-se, els interessats han d´apropar-se a les oficines municipals i parlar amb les educadores socials.