Una topada frontal entre dos turismes a Monistrol de Calders es va saldar aquest diumenge amb vuit ferits, un dels quals de gravetat, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L'accident va tenir lloc poc abans de les 3 de la tarda, al quilòmetre 21 de la N-141c, quan per causes que es desconeixen un dels dos vehicles va envair la calçada contrària. El xoc va ser entre un turisme i una furgoneta.

Segons Trànsit, la persona que va resultar ferida de més consideració va ser traslladada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, i els Bombers hi van haver d'intervenir per excarcerar-lo. La resta de ferits estaven menys greus i van ser traslladats amb ambulància a l'hospital general de Manresa.

Com a conseqüència de la topada, es va haver de tallar el trànsit a la carretera. Poc abans de dos quarts de 5 de la tarda es va tornar a restablir el trànsit a la N-141c. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar, a part de l'helicòpter, cinc ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i dos dels Bombers.

Per altra banda, al municipi de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell, dos vehicles també van xocar frontalment diumenge al migdia, al punt quilomètric 33 de la N-260. Tres persones van resultar ferides lleus arran de l'accident, una de les quals era una dona de 64 anys que va haver de ser traslladada al centre hospitalari de la Seu d'Urgell. Al lloc del xoc s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers, que van treballar en les tasques de rescat dels accidentats. A la mateixa comarca, però a Bassella, un vehicle va sortir de la via, però el conductor va resultar il·lès.