L'Ajuntament de Súria ha instal·lat plafons informatius al polígon de La Pobla i les zones industrials de Joncarets i Abadal per tal de millorar-ne la senyalització i facilitar la localització de les empreses.

Els nous plafons han estat una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica del consistori, amb la col·laboració de l'àrea d'Urbanisme i de l'Associació Empresarial de Súria (AES). El finançament necessari per a la construcció i instal·lació dels plafons ha estat aportat per l'Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcleona. Les empreses hi han col·laborat cobrint una part del cost dels cartells on figura el seu nom.

Els plafons han estat instal·lats en llocs visibles de les respectives àrees industrials, amb un plànol de les naus i la localització de les empreses que han sol·licitat la inclusió de les seves dades.

Les empreses que formen part de l'AES han gaudit d'un preu especial. A partir d'ara, les empreses interessades poden demanar la seva inclusió en els plafons informatius mitjançant una instància adreçada a l'àrea d'Urbanisme de l'ajuntament i pagant el preu corresponent.