La Festa Major de Sant Salvador de Guardiola va començar amb embranzida i èxit de públic a la sardinada i concert d´Havaneres del grup Xarxa, que va acollir a l´entorn de 500 persones a l´exterior del poliesportiu municipal. La vetllada marinera obre tradicionalment el programa festiu que s´allargarà fins aquest diumenge, 7 d´agost.

La nit d´avui divendres preveu un Cercatasques igual de concorregut, amb l´atractiu de l´ampliació dels establiments participants, previ al concert dels Strombers. El recorregut gastronòmic es porta a terme al llarg del carrer de la Creu i el concert a l´exterior del pavelló i es presenta amb tots els tiquets venuts prèviament. L´actuació de la banda, així com la sessió dance a càrrec de Dj Ribex que tindrà lloc a continuació, són d´accés lliure i gratuït. Per participar al Cercatsques cal adquirir prèviament els tiquets per als tastets.

Ahir al vespre també es va inaugurar l´exposició monogràfica del Centre Cultural La Guíxola dedicada a Josep Pesarrodona amb motiu dels 40 anys de la seva victòria a la Volta Ciclista a Espanya. La mostra es podrà visitar gratuïtament, tots els dies de festa major, entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre.