Castellbell i el Vilar posarà en marxa aquest dijous la seva festa major, que s'allargarà durant cinc dies.

Els actes començaran dijous 11 al vespre, amb el pregó al carrer del camí del Puig, que estrenarà una nova font amb l'espectacle de la Campi Qui Pugui. El pregó serà especial, ja que anirà a càrrec de dos establiments de més de 150 anys d'història (el forn artesà Margarida i els queviures Valentí Torras). Tot seguit prendrà el protagonisme el correfoc, amb un recorregut en què participarà la colla de diables Els Tronats de la Penya Jove de Monistrol de Montserrat. La nit es tancarà amb el ball de versions de Séptimo A, a la plaça del poliesportiu.

Divendres al matí es farà la Trobada de Gegantons i el pregó infantil a la piscina amb el jugador de les categories inferiors del Barça Òscar Masqué. La Nit Jove tindrà un sopar a la fresca i la projecció del documental Allà on ens porta el cremallera. Part dels alumnes que han elaborat aquest treball del programa Cinema en curs de l'Institut Castellet són de Castellbell. Tot seguit es projectarà la pel·lícula Perdiendo el Norte, i hi haurà el ball amb el DJ Oscar S. Nadal.

L'Orquestra Cimarrón protagonitzarà el concert de festa major dissabte a la tarda al poliesportiu. A la nit tornarà a tocar el ball de festa major. Entre altres actes, en aquesta jornada, la fàbrica Burés acollirà el Vermutejazz, amb la banda Brainstorm Factory.

Diumenge, entre altres activitats, es farà el correaigua, que incorporarà un tobogan gegant al camí del Puig, el ral·li humorístic, i la Festa dels Colors amb Holi. Tancarà la jornada la comèdia musical La Tuyo y lo Mío al pati de Can Vial, de la fàbrica de la Bauma. Dilluns es tancaran els actes amb les propostes més tradicionals.