Sant Vicenç de Castellet promou uns hàbits de vida saludables en el marc de la Setmana de l´Activitat Física i de l´Esport que se celebrarà del 2 a l´11 de setembre. El municipi trasllada bona part de les activitats al carrer per fer més accessibles les diferents disciplines esportives que organitzen les entitats de Sant Vicenç de Castellet.

Mostra d´activitats

El dimarts dia 6 a la tarda se celebrarà una mostra d´activitats esportives a la plaça Clavé en què es podrà jugar a bàsquet i a futbol sala en un espai inèdit per a la pràctica esportiva. En paral·lel, també es traslladarà a la plaça Clavé la segona masterclass de zumba. Serà el divendres dia 9 a les 8 del vespre.

Múltiples esports

Fins l´11 de setembre es podran practicar múltiples esports. El punt i final al programa serà la XXVIII Triatló Popular a la zona esportiva el dia 11 a les 9 del matí a la zona esportiva municipal. Sota el lema La setmana que el teu cos necessita també es programarà natació, esquaix, futbol sala, petanca, gimnàstica, hoquei, iogapilates, defensa personal, aquaestils, kickboxing, running, pesca i taekwondo. En paral·lel, es faran caminades familiars per a l´entorn del municipi. A més, el Club Hoquei Castellet i el Club Esportiu Futsal Vicentí presentaran els equips de la temporada 2016-2017.

Festa de l´Esport Santvicentí

El setembre esportiu a Sant Vicenç de Castellet es tancarà el dia 30 amb la setzena edició de la Festa de l´Esport Santvicentí a la sala polivalent de Cal Soler. Durant la vetllada es reconeixeran els esportistes més destacats del curs 2015-2016 al municipi i les entitats, persones i col·lectius vinculats al teixit esportiu local. La vetllada donarà protagonisme a la commemoració del 100 anys de futbol al poble i també al 50è aniversari del Club Natació Castellet, dues efemèrides que se celebren aquest 2016.