Balsareny ja té a punt la 14a edició de la Setmana de la Joventut, que organitzen l'Ajuntament i el Consell de Joventut, i que s'allargarà fins diumenge que ve, 4 de setembre.

Les principals activitats es concentraran al cap de setmana, però hi haurà un programa ininterromput a partir de dimarts, amb la piscina municipal com a principal emplaçament.

L'arrencada la donarà un torneig de voleibol, dimarts a les 7 de la tarda, a la pista de vòlei. Els actes continuaran dimecres a les 9 del vespre amb el pregó de la Setmana de la Joventut a les piscines, i tot seguit, al mateix lloc, començarà un joc de nit amb equips d'entre 4 i 6 persones. La nit de dijous estarà dedicada al cinema a la fresca, també a les piscines, amb la pel·lícula infantil Del Revés, a 2/4 de 9, i a 2/4 d'11 es projectarà Corazones de acero, per al públic adult.

Divendres arrencarà el gruix de les activitats, que s'allargaran durant tot el cap de setmana, amb propostes també durant el dia. A les 11 del matí, començarà la Garri'n'kana infantil per equips (mínim 6 anys), que sortirà des del camp del costat del cementiri, i a les 4 de la tarda tindrà lloc la Garri'n'kana per a adults, que començarà al mateix lloc, i per participar-hi cal tenir un mínim de 12 anys. A les 11, hi haurà la rebentada del porc i el correabeuradors a la plaça de l'Ajuntament, i un concert al Sindicat amb Raggatunning i Arradio Arrasando.

Dissabte, sopar popular a les 9 del vespre al Sindicat, amb monòlegs de Xavier Deltell i Dani Lagi. Finalment, diumenge al matí, hi haurà inflables a les piscines; a les 4, baixada d'andròmines i trikes al carrer Costeta; i a les 7, Tussikint, a la plaça Ricard Vinyes.