La colla castellera Salats de Súria vol aixecar el castell més ambiciós que s'ha proposat mai, el 2 de 7, i fa una crida a la participació per fer-ho possible. La colla aspira a reunir prou gent de Súria i del Bages com per aixecar el castell de set pisos. L'actuació es farà dissabte a la tarda a Castellar del Vallès.

El castell, que els suriencs només faran si s'aconsegueix prou gent per fer una pinya que asseguri l'estabilitat de la construcció, consta de set pisos amb dues persones per pis. Tot i que la colla ja ha intentat fer el castell en altres ocasions mai no ha aconseguit descarregar-lo (és a dir, arribar fins a dalt i desmuntar-lo del tot sense que caigui).

Els salats organitzaran un autobús gratuït per a tots els participants. Se sortirà a les 4 de la tarda de Súria. El dia anterior, divendres, es farà un assaig a partir de les 9 del vespre al local de la colla, situada al polígon industrial Abadal, al carreró de darrere de Remosa. Després de l'assaig hi haurà un pica-pica per a tothom.