Avinyó culminarà avui els actes de la seva festa major. Durant cinc dies, el municipi bagenc ha tingut actes per a tots els públics, que han tingut una gran participació. Les activitats populars que s'han fet al carrer han estat les principals protagonistes d'una festa que acaba avui a la tarda amb un espectacle d'animació infantil, partits de futbol entre els dos grups locals (grocs i verds) i un ball.

El tret de sortida als actes de la festa avinyonenca el va donar, divendres, l'espectacle inaugural que va fer un repàs de l'evolució de la festa major des dels anys 30 fins a l'actualitat amb la ràdio municipal com a fil conductor. El correfoc i el concert amb Els tremendos, a la plaça Major, van arrodonir la primera jornada festiva.

Dissabte, el protagonisme el va agafar el segon concurs de paelles, que va reunir una vintena d'equips, i 350 persones van participar al dinar. La gimcana popular i el concert de Strombers i El Se-nyor dels Llamps, que va aplegar centenars de persones al pavelló, van ser dos dels actes destacats de dissabte.

La cultura popular va ser la protagonista del diumenge, jornada central de la Festa Major d'Avinyó. La Colla de Gegants, Capgrossos i Grallers es va encarregar de despertar els veïns i, ja al migdia, van ballar a la plaça Major. Tot seguit, va tenir lloc la trobada castellera amb els Picapolls de la Gavarresa i els Castellers de Santa Coloma. El concert amb l'orquestra Selvatana, al pavelló, i l'espectacle Zeppelin de la Cia. La Baldufa, a la plaça, van ser els plats forts de diumenge a la tarda.