L'Ajuntament de Súria prepara una nova edició del taller de la memòria per a la gent gran de la vila entre finals d'octubre i començaments de desembre. Aquesta activitat és gratuïta i s'adreça a persones de 65 anys o més, que vulguin enfortir els mecanismes de la concentració, la retenció i el record a través d'exercicis pràctics en grup.

Les sessions tindran lloc a l'Esplai de La Caixa (Associació de Gent Gran de Súria) en les següents dates:

€ Primer taller. Dimarts i dijous, 25 i 27 d'octubre i 3, 8 i 10 de novembre.

€ Segon taller. Dimarts i dijous, 15, 17, 22, 24 i 29 de novembre i 1 de desembre.

El taller de la memòria és una de les activitats que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament organitza al llarg de l'any per a la gent gran de la vila.

Per participar-hi, no s'han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques.

Les sessions tindran un nombre limitat de participants, comprès entre vuit i dotze persones. Les inscripcions s'atendran per rigorós ordre d'arribada i caldrà assumir el compromís de participar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa.

Les inscripcions s'han de presentar a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.