L'Ajuntament de Sallent ha cancel·lat el servei a peu amb monitors per arribar a les escoles que havia engegat aquest curs perquè només s'hi han acabat inscrivint 3 alumnes sallentins. Tanmateix, sí que manté el servei d'autobús.

El camí escolar es va tirar endavant arran d'una enquesta lliurada a totes les famílies que, segons han precisat fonts de l'Ajuntament, va ser resposta per un total de 207 llars, de les quals el 52% expressava que estava disposada a utilitzar el sistema de parades per recollir els infants.

Aquest projecte es va posar en marxa el 13 de setembre, de manera gratuïta, amb un total de 4 itineraris i la incorporació de senyalització que garantia la seguretat viària en els trams escollits que donaven cobertura a bona part de la població. A la pràctica, però, l'ús ha estat mínim.

De totes maneres, l'autobús continua actiu, amb un total de 22 inscrits, i té parada a Estació, Balmes, Catalana, plaça Catalunya, camp de futbol, Verge de Fussimanya i les escoles. Les mateixes fonts han concretat que el cost del servei és de 75 euros anuals i que el seu funcionament es valorarà trimestralment per adaptar-lo a les necessitats. El consistori va iniciar el curs escolar facilitant dos mitjans de transport alternatius per als alumnes de les escoles Torres Amat i Vedruna.