Avui dissabte han tingut lloc les eleccions territorials del Partit Demòcrata Català, en les que s'han escollit els comitès de cada comarca i de cada regió o vegueria, així com la defensora de les persones associades. A les 6 de la tarda s'han fet públiques les dades dels diferents punts de votació i els resultats a la comarca del Bages han estat de 93,87% de vots favorables a la candidatura encapçalada per Ivet Castaño.

Pel que fa a la candidatura a la regió de la Catalunya Central, s´han escrutat 95,59% vots avalant la candidatura liderada per David Font. I finalment, el resultat total a nivell nacional de la defensora de l'associat ha estat de 59,52% de vots en suport de Iolanda Aguilar i de 40,48% a favor de Iolanda Garcia.

La nova presidenta Comarcal, Ivet Castaño, fa una lectura molt positiva dels resultats obtinguts i destaca la implicació de les persones associades en participar en aquests processos democràtics. A més, posa de relleu que és un resultat que legitima la candidatura i dóna força per continuar impulsant el partit a la comarca.

Els altres membres de la llista són: Josep Gili, Anna Fernández del Rivero i Ferran Fernández de Manresa, Santi Llopart de Castellbell i el Vilar, Noelia Ramírez de Balsareny, Xavier Serramalera de Sallent, Narcís Lupón de Sant Fruitós de Bages, Vicenç Mauri de Sant Vicenç de Castellet, Míriam Sort de Castellnou de Bages, M. Carme Alòs de Navarcles, Eduard Mata de Sant Joan de Vilatorrada.

Castaño també ha posat de manifest que caldrà treballar conjuntament amb el nou comitè de regió escollit de la Catalunya Central per trobar sinergies per tal que les comarques que la conformen siguin un referent territorial.