El segon tinent d'alcalde de la corporació municipal i regidor d'Ensenyament i Cultura, Ricard Reguant Gallego, i la regidora de Medi Ambient i Joventut, Aida Roca Carreras, van fer efectives les seves renúncies en el ple ordinari del mes de setembre, que va tenir lloc dijous 29 de setembre. Les dues renúncies han estat presentades per motius personals, segons van explicar durant la sessió.

Ricard Reguant i Aida Roca formaven part de la corporació des del mes de juny de 2015 com a membres del grup municipal de CiU. En el transcurs del ple, Ricard Reguant i Aida Roca van agrair la relació mantinguda durant aquest temps amb els altres membres de l'equip de govern i de la corporació municipal.

Per la seva banda, l'alcalde Josep Maria Canudas també va donar les gràcies al regidor i la regidora sortints per la tasca desenvolupada en el govern municipal.

En substitució de Ricard Reguant i Aida Roca, en un proper ple prendran possessió Joan Pere Ruiz Vidal i Montserrat Juncadella Navarra com a nous membres de la corporació i integrants del grup municipal de CiU.