L'ajuntament de Sant Fruitós posa en marxa els tallers «Ocupa't» , una sèrie de propostes formatives orientades a diferents col·lectius de professionals del municipi, que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta nova edició, que es durà a terme d´octubre a febrer, s´han planificat 8 cursos. Entre l´oferta formativa està previst realitzar el diferents tallers a l´espai Nexe-Espai de Cultura, principalment en horari de matí. Un curs de manipulació d´aliments i al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, que es realitzarà el dijous 4 i 11 d´octubre.

La segona proposta és un curs d´operador de carretons elevadors, que es portarà a terme els dijous 20 i 27 d´octubre. El curs d´alfabetització digital per a la recerca de feina es realitzarà entre els dies 18 i 25 d´octubre i 8 de novembre. El d´eines 2.0 per a la recerca de feina i el desenvolupament professional, els dies 15, 22 i 29 de novembre.

Durant el mes de desembre es desenvoluparan els cursos de 'coaching' ocupacional" i el titulat «Una imatge val més que mil paraules».

El curs «La clau d´entrada al món laboral» es desenvoluparà els dies 17 i 19 de gener. Finalment, el curs d´edició gràfica amb Illustrator es realitzarà el dies 27 de gener i 3 de febrer.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris/es inscrits/es en el Servei Local d´Ocupació en recerca de feina. Per a les inscripcions cal dirigir-se a l´edifici Nexe - Espai de Cultura de l´ajuntament de Sant Fruitós, i contactar amb el Club de la Feina dilluns i dijous en horari de matins i/o amb el Nexe Jove de dilluns a dijous en horari de matí o tarda.