L'església parroquial de Cardona s'ha omplert de familiars, amics, companys de feina i molta gent jove per acomiadar Ricard Marés Masafrets, de 50 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada. Marés era nascut a Cardona però vivia a Sant Joan, amb la seva dona i els seus dos fills, des de feia molts anys i treballava com a administratiu a l'IES Quercus d'aquesta població.

Dos dels seus companys de feina han estat els encarregats de la lectura del comiat que li ha dedicat tota la plantilla de l'institut. Han recordat Marés com una persona «responsable, eficient, amable i pacient» amb qui han compartit «molts somriures de bon matí» i han assegurat que «el temps que ha viscut tot i que massa breu ha fet molt bé a tots els que l'han conegut».

Marés va patir un greu accident de moto diumenge passat a la Baronia de Rialb, prop de Pons (Noguera) quan havia sortit a passejar amb la seva dona, que va resultar ferida lleu. El conductor va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova on va morir a causa de les greus ferides que li havia provocat l'accident.