Els productors de la sèrie La catedral del mar, basada en la novel·la d'Ildefonso Falcones i que ja ha començat el seu rodatge en diverses localitzacions, busquen extres per a les sessions de filmació que faran els dies 18 i 19 d'octubre a Cardona. En total, es busquen 100 figurants, entre homes i dones de totes les edats que hi vulguin participar. En el cas dels homes, els productors han especificat que valoraran positivament que portin barba i un pentinat clàssic o llarg, mentre que en el cas de les dones es busca que portin el seu color natural, sense tints.

Les candidatures es poden presentar fins al 17 d'octubre enviant un correu a l'adreça electrònica c.vazquez-casting@adecco.com i esmentant, a l'assumpte, les paraules "Serie Cardona".

A banda de la convocatòria a Cardona, els responsables de la producció també busquen 350 persones més per al rodatge a Barcelona, que es farà entre el 20 i el 25 d'octubre.

La catedral del mar serà una minisèrie de televisió basada en la novel·la que va fer saltar a la fama Ildefonso Falcones. La sèrie és una coproducció d'Atresmedia, Televisió de Catalunya i Netflix i la protagonitzen els actors Aitor Luna i Michelle Jenner. És previst que s'estreni a començament del 2017.