La Fira Embarrats, que Sant Joan celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 d'octubre, potenciarà enguany les visites teatralitzades a les fàbriques, en la jornada de dissabte, i les recreacions històriques al carrer, diumenge, amb l'afegit que les parades hi seran al llarg de tot el cap de setmana. Aquests són els aspectes més destacats de la que serà la quarta edició d'aquesta festa ambientada a principi del segle XX. Un dels actes que s'han volgut subratllar d'anteriors edicions són les visites teatralitzades a les antigues fàbriques tèxtils del municipi, que s'oferiran a través de l'anomenat Viatge al cor de la fàbrica. Per potenciar-ho, s'oferirà un nou itinerari i es descobriran nous espais i personatges que es podran seguir al llarg del dissabte 29, en què també tindrà lloc la trobada de gegants.

Els comerços de l'Associació de Botiguers i Comerciants també tindran una presència destacada al llarg de tot el cap de setmana.

En la jornada de diumenge, 30 d'octubre, el protagonisme de la Fira Embarrats el prendran les actuacions de carrer i les accions teatralitzades ambientades en el tèxtil i la vida a la llera del riu Cardener de principi del segle XX. L'edició d'enguany es clourà amb un espectacle pirotècnic.