Súria incorpora als programes escolars la cultura emprenedora

El municipi s'ha adherit a un projecte promogut per la Diputació de Barcelona

13.10.2016 | 19:22

Súria s'ha incorporat aquest curs al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola, una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona, amb la participació de l'Ajuntament i dels centres escolars adherits. El seu objectiu principal és apropar als alumnes els valors, els hàbits i les capacitats vinculades amb l'esperit emprenedor.

El projecte, adreçat a alumnes de cinquè de primària, consisteix en simular la creació i el desenvolupament d'una cooperativa escolar gestionada pel propi alumnat al llarg del curs escolar. D'aquesta manera, els estudiants poden posar a prova llurs capacitats emprenedores,
establint una connexió entre l'escola i el món del treball a través d'una activitat transversal, creativa i lúdica, a més de fomentar valors com la responsabilitat, la creativitat, l'observació el treball en equip, entre d'altres.

L'escola Fedac-Súria és el primer centre de la vila que desenvolupa aquest projecte, tot i que està previst que posteriorment s'implanti a les altres escoles que el vulguin incorporar. Fins al curs passat, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada i Navàs eren els únics municipis
bagencs adherits al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola. En aquest curs, a més de Súria també s'hi ha afegit Castellfollit del Boix.
En el conjunt de les comarques barcelonines, un total de 137 escoles participen en el projecte durant aquest curs, xifra que representa un increment aproximat del 40% en relació amb el curs passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Artés aprova demanar als alcaldes un estudi per a un servei funerari comarcal

La proposta la va presentar el grup de la CUP i va tenir el suport de tots els regidors del ple...

Sant Vicenç torna a posar en marxa la figura de l´agent cívic

L'objectiu és incidir en la millora de la recollida selectiva de deixalles

Passejada solidària amb els infants a Sant Joan

Es farà aquest diumenge, organitzada per Creu Roja

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

La Farinera de Sant Vicenç reclama accions a la riera de Castellet previstes fa 15 anys

Després del greu aiguat del juny del 2000 l'ACA va redactar un projecte del qual només ha fet una...

Enllaços recomanats: Premis cinema