CDC de Sant Fruitós de Bages demana a l'Ajuntament una actuació "ràpida i d'urgència" en diverses instal·lacions municipals del barri de Torruella de Baix, degut a l´avançat estat de deteriorament que pateixen.

El partit, que ha recollit en fotos -vegeu la galeria annexe- alguns dels desperfectes, lamenta que "pel seu mal estat de manteniment, les instal·lacions esportives es troben totalment inservibles". El camp de futbol de terra és ple d´herbes que impedeixen el joc i l´antiga pista de bàsquet s´ha convertit "en un camp de cols", assenyala CDC, amb les cistelles completament trencades. El bar i els vestidors també presenten una imatge deteriorada.

A parar de la formació, "tampoc són dignes dels veïns de Torroella la gran majoria dels bancs de descans que hi ha situats a la via pública, que fa pocs dies eren trencats i que ara a correcuita han arranjat alguns per sortir del pas".

La tanca del parc infantil, igualment, "demana molt més que una petita reparació: una capa de pintura, per protecció de la fusta i per higiene seria el més aconsellable i és just el que el govern municipal no ha fet en els darrers anys". Pel que fa a les voreres , "atrotinades", afirmen que suposen "una trampa per a molts veïns del barri, i molt especialment al col·lectiu de gent gran, que és un dels més nombrosos de Torroella i també és el més susceptible de patir caigudes".