El grup municipal de Convergència ha demanat a l'equip de govern (Gent Fent Poble i PSC) que es porti a terme una actuació urgent de millora de les les instal·lacions esportives municipals del nucli de Torroella de Baix, "ja que estan totalment inservibles i destrossades".

La proposta, que el grup convergent va posar sobre la taula en el ple municipal celebrat dijous al vespre, demanava arranjar "de forma immediata el camp de futbol, l'antiga pista de bàsquet i les cistelles, vestidors i la instal·lació del bar. També els bancs de descans, molt malmesos, així com la remodelació del parc infantil i les voreres, algunes d'ells esmicolades i que representen un perill, principalment per a la gent més gran".

Convergència diu que no ha rebut una resposta satisfactòria de l'equip de govern, per la qual cosa manifesta que "no podem entendre com davant un problema que fa mesos que dura, que els veïns reclamen i que les imatges delaten, l'equip de govern ens contesti dient que fem 'demagògia i alarmisme' i que tot el que expliquem és 'irreal'".

ERC critica el cost del carrer Padró

En el mateix ple es van aprovar les contribucions especials per la reurbanització del carrer Padró, respecte a les quals ERC (que és a l'oposició) va fer públic ahir un comunicat en què es mostra molt crític amb l'aportació econòmica que hi farà l'Ajuntament. Esquerra concreta que hi ha una subvenció de la Diputació de 450.000 euros per a una obra amb un cost de 519.000, però que "l'Ajuntament només hi posa 9.695 euros", per la qual cosa "els veïns han de fer front a 60.000 euros, el 86% de la part que no es cobreix amb la subvenció, mentre que el consistori només hi posa el 14%".