El grup municipal d'ERC a Sant Fruitós ha respost les crítiques llançades per l'equip de govern a l'entorn del debat per les contribucions especials aprovades per les obres del carrer Padró. Segons Esquerra, el seu grup va demanar algunes modificacions en el projecte el febrer del 2015, «bona part d´aquestes modificacions es van acceptar i a inicis del 2016 vàrem votar a favor de fer el projecte».

La setmana passada el govern municipal va portar al ple les contribucions especials, que defineixen com s´han de pagar les obres, «i com que no compartíem totalment el resultat final ens vàrem abstenir en la votació». La situació, defensa ERC, «és senzilla i entra dins de la normalitat democràtica, però sembla que no ha agradat a part del govern. Davant d´aquesta discrepància han aparegut acusacions en

notes de premsa que no podem acceptar de cap de les maneres».

Els republicans subratllen que el seu treball «ha anat en la direcció de millorar el projecte i pensar en el que era millor per als veïns del carrer i per al poble, i hem explicat en cada moment quina era la nostra posició. Trobem absolutament incomprensible com, davant d´una diferència que defensem amb arguments i explicacions, es respongui amb acusacions i adjectius personals. Ara reaccionem davant d´un escrit amb mentides, manca de paraula, irresponsabilitat, demagògia i amb informacions parcials. No forma part de la nostra manera de fer entrar a fer acusacions del mateix tipus que han formulat contra nosaltres i la nostra forma d´actuar; i és per això que esperem una rectificació pública».