L'Ajuntament de Sant Fruitós farà reformes en els vestidors i lavabos del camp de futbol municipal. En concret els treballs consistiran en la reforma i adequació d'una part important dels vestidors i lavabos, centrada en els més antics.

L'àrea esportiva del camp de futbol consta actualment de dos edificis diferenciats on s'ubiquen nou vestidors, dos lavabos, dos magatzems i un despatx de consergeria. En un dels edificis, les obres que es duran a terme als lavabos consistiran en la realització d'una remodelació integral: es pintaran, es canviarà l'enrajolat, s'instal·larà nova il·luminació i es substituiran algunes de les peces sanitàries.

Pel que fa als vestidors es pintaran les parets, se substituiran els penjadors malmesos i en alguns s'instal·laran nous bancs. Els dos vestidors per als àrbitres també seran reformats, un amb una mà de pintura i l'altre amb una renovació total tant de distribució com de renovació d'elements. En l'altre edifici es farà una renovació integral. Es canviarà la instal·lació de lampisteria i la d'enllumenat i s'enrajolaran i es pintaran de nou tots els vestidors. Les obres tenen un cost de 23.731 euros.