Un veí de Súria de 38 anys, Daniel Jimeno Pardo, va morir aquest diumenge mentre pintava el seu cotxe amb un compressor en un garatge del carrer Diputació del mateix municipi. Les primeres hipòtesis de la investigació apunten que l'home hauria inhhalat gasos tòxics i quan l'equip mèdic del servei d'emergències es va desplaçar fins al lloc on el van trobar inconscient, no va poder fer res per salvar-li la vida.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al vespre, quan un conegut de la víctima estava preocupat per ell i va alertar la Policial Local de Súria, segons va poder saber Regió7. Quan es van desplaçar al garatge, d'uns 35 m2, i hi van poder accedir, se'l van trobar inconscient i van posar en marxa el dispositiu d'emergències poc abans de dos quarts de 9 del vespre.

Els metges del CAP de Súria van ser primers en arribar al lloc on l'home havia perdut el coneixement, ja que és molt a prop del carrer Diputació. Més tard van arribar les ambulàncies del SEM, els Mossos d'Esquadra, els Bombers i la Policia Local, que van tallar el carrer per facilitar les tasques del dispositiu d'emergències.

Tot i el personal del SEM va estar prop de mitja hora intentant reanimar-lo i no es va poder fer res per la seva vida. Les primeres hipòtesis apunten que els baixos on l'home estava pintant el cotxe estava mal ventilat. Diversos testimonis han explicat aquest diari que, aproximadament a les 11 de la nit, va arribar el vehicle funerari per endur-se el cos. Ara, l'autòpsia haurà de determinar si la inhalació de gasos és realment la causa de la mort, com sembla indicar.

Alarma al carrer

Els baixos on l'home va morir és el número 5 del carrer Diputació, i el desplegament del servei d'emergències va generar certa alarma entre els veïns de la zona, que van veure durant tota la nit com fins al lloc dels fets arribaven ambulàncies, cotxes de la policia catalana i fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els Bombers van entrar per binomis a l´immoble, de tres plantes d´alçada, per ventilar i inspeccionar els pisos per descartar que hi hagués cap persona més a l´interior.

Segons alguns veïns amb que Regió7 va poder parlar, es tracta d'un veí que, tot i viure al poble, no havia nascut a Súria i alguns el coneixien de vista. El cas està sota la investigació de Mossos d'Esquadra. Una altra de les primeres hipòtesis de la investigació és que ja feia estona que havia perdut el coneixement.