L'Ajuntament de Sant Vicenç posarà en marxa durant la segona quinzena de novembre les obres de reurbanització d'un dels carrers que actuen com a principals distribuïdors del trànsit al nucli urbà, el de Via Augusta. Es tracta d'un vial que connecta l'entrada del poble (està situat just després del pont sobre el Llobregat) amb el sector nord i el polígon industrial de La Ceràmica, de manera que es converteix en un dels trams que fa funcions de ronda de circumval·lació i permet treure vehicles del centre de la població, la qual cosa el fa molt transitat.

El projecte que s'hi durà a terme és la inversió de més envergadura prevista en el pressupost d'enguany. En concret, els treballs tenen un cost de 181.984 euros, que permetran acabar una part de la urbanització que restava pendent. Es refarà el paviment malmès, es completaran les connexions a la xarxa de clavegueram i s'arranjaran i completaran una part de les voreres que no es van executar al seu moment, ja que en un dels costats del carrer hi passa en paral·lel el canal industrial. A més, se substituirà una part dels punts de llum i es faran tasques de jardineria.

L'obra suavitzarà l'accés dels vehicles a la deixalleria municipal, que té l'entrada per aquest carrer i que havia quedat malmès els darrers mesos a causa dels desperfectes acumulats en aquesta via, i finalment se substituirà la barana que dóna al canal del riu.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha adjudicat l'obra a l'empresa Enginyeria Constructora Manresana SL, que té previst executar els treballs en un termini d'entre sis i set setmanes, de manera que estiguin enllestits abans d'acabar l'any.