El polígon industrial de Salelles veurà satisfeta l'any vinent una de les actuacions més reivindicades per a la millora dels seus serveis: l'arribada de la fibra òptica. L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola va aprovar en el ple d'aquest dijous passat el pressupost municipal per al 2017, que preveu unes partides específiques, que sumen 31.000 euros, per a les millores dels serveis i les comunicacions d'aquest sector industrial del municipi.

La implantació de la fibra òptica al polígon de Salelles és prevista per al primer trimestre de l'any vinent. Segons fonts municipals, d'aquesta manera, després de l'austeritat dels últims anys, es dóna resposta a una "llarga reivindicació". Les mateixes fonts apunten que es tracta d'una zona "que té moltes mancances de comunicacions des de fa anys" i qualifica les millores com a "realment necessàries".

A banda de la implantació de la fibra òptica, també es preveu la instal·lació de més càmeres de videovigilància per continuar garantint la seguretat a la zona.