L'Ajuntament de El projecte de remodelació té un pressupost de 487.000 euros preveu adjudicar abans d'acabar aquest any i començar a executar a principi del vinent el projecte de remodelació integral de les piscines municipals. L'obra s'ha posat ara a concurs amb un pressupost de 487.000 euros.

Les intervencions més destacades d'aquest projecte -que es va aprovar el febrer passat- seran la rehabilitació completa dels vasos de les dues piscines actualment existents per adaptar-los a la normativa actual i l'adequació de l'espai de zona verda de la instal·lació. La piscina gran, de 25 x 12,5 metres, tindrà un sistema hidràulic totalment nou, la fondària es corregirà i passarà a tenir un màxim de tres metres de profunditat. Quant a la piscina mitjana, també es renovarà completament amb l'habilitació d'un espai nou per als infants. Els sistemes hidràulics que s'implantaran permetran estalviar aigua i complir les normatives de seguretat i eficiència vigents.

L'objectiu és que les obres comencin el proper mes de gener i tindran un termini d'execució màxim de quatre mesos. Per tirar endavant aquest projecte el consistori té el finançament de la Diputació de Barcelona.

En els detalls de la licitació, l'Ajuntament també proposa que l'empresa que es faci càrrec de les obres adeqüi un control d'accés i s'instal·li un sistema de seguretat.

En paral·lel, es preveu l'adequació d'un espai per emmagatzemar els productes de tractament, neteja i desinfecció, la construcció d'una rampa amb baranes i la instal·lació d'un elevador hidràulic. Les instal·lacions de les piscines municipals, que es van estrenar l'any 1982, havien quedat obsoletes els darrers anys. Fins ara només s'havien renovat els vestidors en una actuació de fa dos estius.