La Sala Cultural de Cal Gallifa va acollir aquest diumenge 20 de novembre la Festa anual d'Homenatge a la Gent Gran, una festivitat promoguda per la Regidoria de Benestar Social i Envelliment i que té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els santjoanencs i santjoanenques de més edat.

Enguany, l'homenatge anava dedicat als veïns i veïnes nascuts l'any 1932 i que, per tant, aquest 2016 han complert 84 anys de vida. La festa va començar a les 12 del migdia amb una missa a la parròquia de Sant Joan de Vilatorrada i ben entrada la tarda el protagonisme el van agafar, a la Sala Cultural Cal Gallifa, propostes lúdico-culturals amb les actuacions musicals de Les Oliveres i La Corranda.

Durant l'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde Gil Ariso i de la regidora de Benestar Social i Envelliment, Maria Jesús Segura, l'Ajuntament va homenatjar públicament un total de 32 veïns i veïnes i va posar en valor la tasca duta a terme pel Casal de la Gent Gran. En aquest sentit, Segura afirma que "ha estat una festa molt emotiva. Estem molt satisfets per com els santjoanencs i santjoanenques han demostrat el reconeixement als valors que aporten les persones de més edat a la nostra comunitat. Sant Joan de Vilatorrada és un municipi conscient de la importància que té la gent gran en la creació d'una societat més justa".