n Castellgalí preveu iniciar properament les obres d'urbanització d'un tram del carrer de Sant Antoni, després que la Diputació de Barcelona ja ha lliurat el projecte a l'Ajuntament. Aquesta és la intervenció que queda pendent en el procés de reurbanització i millora del conjunt del nucli antic de la població que s'ha anat desenvolupant aquests darrers anys.

Els treballs en aquest tram del carrer de Sant Antoni tindran un cost de 280.300 euros, i preveuen diverses actuacions de millora que, com s'ha fet amb la resta del nucli antic, donin més espais als vianants, amb l'objectiu de prioritzar la mobilitat a peu i crear zones d'estada, tot i que també s'hi permetrà la circulació de vehicles motoritzats.

Els espais d'estada que es faran han de servir per potenciar els punts d'interès paisatgístic que hi ha al carrer, amb zones equipades amb mobiliari urbà. Pel que fa als carrers, s'utilitzarà el formigó i llambordins per uniformitzar la imatge d'aquest tram pendent amb la resta de carrers del nucli antic que ja s'han reurbanitzat. Així mateix, es renovaran les baranes de dues zones del carrer i s'adequaran diversos espais a l'entorn amb vegetació.

El tram del carrer on ara s'ha d'intervenir presenta algunes deficiències tant als paviments com a la xarxa de serveis. Per això, a banda de la reurbanització dels carrers, també s'aprofitarà l'actuació per renovar totes les xarxes de serveis que hi passen.