Els Castellers de Santpedor han portat terme una renovació de les juntes administrativa i tècnica. Després de dos anys de mandat, Pedro Corral cedeix la presidència a Dídac Garcia, tot i que el ja expresident seguirà a la junta com a vocal. Com a cap de colla, Jordi Prat substituirà el seu germà petit Joan. Cap dels dos estarà sol. A la directiva, Garcia tindrà el suport de Rossend Vall com a vicepresident, Míriam Corral (tresorera), Josep Maria Espinalt (secretari) i Mercè Falip, Aniol Vila, Pedro Corral i un membre designat per la tècnica com a vocals.

I a la part tècnica, Albert Sala serà el cap de troncs amb l´ajuda d´Irene Martínez i Carles Sala; Dani Culebras serà el cap de pinyes amb la col·laboració d´Enric Claret, Íngrid Vilanova i Laura Patón; i Enric Sucarrats serà el cap de canalla amb el suport de Pili Galán, Aina Fernández, Laura Hinojo, Joan Baraldés i Xesca Pla.

Les noves juntes van anunciar que els canvis en la direcció no signifiquen una ruptura amb el passat, sinó que la feina feta pels seus antecessors serà el punt de partida per seguir fent créixer la colla. Els assajos de cara a la temporada 2017 començaran el proper 3 de febrer al local del born. La primera actuació serà el 19 de març amb un cartell encara per determinar.