La instal·lació d'una caldera de biomassa i xarxa de calor per a edificis municipals, la reparació de la coberta de l'església del Roser, la depuració d'aigües residuals del barri de Fusteret i el polígon industrial de La Pobla i la construcció de vestidors per a les pistes de pàdel, juntament amb la continuació de les obres d'urbanització del carrer Sant Sebastià (tercera fase) i les de remodelació de les piscines municipals són les pripcipals actuacions previstes en el capítol d'inversions del pressupost de Súria per a aquest any.

L'Ajuntament el va aprovar en el darrer ple municipal amb els 8 vots favorables de l'equip de govern (CiU, ERC i aiS), i els 5 en contra de GIIS i PSC. El nou pressupost és de 7.064.969 euros, pràcticament el 8% més elevat que el d'enguany. Entre altres aspectes destaca una partida de 107.000 euros en concepte de pressupostos participatius amb els barris.

Els principals objectius econòmics del nou pressupost, segons van destacar fonts de l'equip de govern, passen per «mantenir l'equilibri i la solvència econòmica» de l'Ajuntament «per tal d'assegurar el pagament als proveïdors en un termini de trenta dies, garantir la disponibilitat de recursos i la sostenibilitat dels comptes municipals a mig i llarg termini»; disposar de prou recursos per tenir capacitat d'inversió; «absorbir parcialment l'impacte de la disminució d'ingressos de la Generalitat» i preservar el patrimoni municipal.