L'Ajuntament de Sant Joan ha finalitzat les obres de millora i rehabilitació del parc Llobet, que els veïns reclamaven per dignificar aquest espai i dotar-lo de noves mesures de seguretat. De moment, s'hi han invertit 6.000 euros per a les actuacions de més urgència, i al llarg del 2017 s'hi destinaran 83.793 euros més en projectes d'adequació que els veïns van prioritzar mitjançant un procés participatiu votat a final d'any.

Les obres que s'hi han fet fins ara han consistit en la millora i rehabilitació dels tancaments del parc. En concret, s'ha fet la renovació de la tanca de la pista de futbol, s'ha instal·lat una nova barana en el mur adjacent al camp de futbol, s'ha fet el tancament perimetral d'aquest espai amb una barana de fusta tractada pel costat dels carrers Trafalgar i Sant Jordi, i s'han enretirat totes les varetes d'acer que s'utilitzaven per fixar el terreny.

Ara quedaran pendents les dues propostes que els veïns dels sectors Llobet, Palillo i Torrent del Canigó van triar amb el pressupost participatiu. D'una banda, s'adequaran els espais de joc i s'hi plantaran nous arbres, i de l'altra, es cobriran els talussos i s'ins-tal·larà un tendal a la pista.