L´Ajuntament de Sant Fruitós ha obert el concurs per adjudicar la construcció de la passarel.la de vianants i ciclistes projectada per creuar amb seguretat la recta dels polígons comercials (carretera de Berga, C-16c).

El termini per presentar ofertes és el 13 de febrer, i un cop comencin el temps d´execució s´ha fixat en cinc mesos. El pressupost que s´ha previst per a aquesta infraestructura és d´un màxim de 630.000 euros. La passarel.la unirà el nucli urbà de Sant Fruitós, a través de la Sagrera, amb la zona dels polígons industrials a l´entorn de la carretera de Berga. Es vol millorar així l´accessibilitat sense cotxe i recuperar l´antic itinerati que unia el poble amb el sector del parc de l´Agulla.

El creixement dels polígons industrials al voltant de la carretera C-16c ha anat generant una major mobilitat i afluència de gent cap a aquest sector, però alhora la carretera actua com una important i perillosa barrera física pels qui hi volen accedir a peu o en bicicleta, que els dificultat passar d'una banda a l'altra dels polígons Riu d'Or-Casanova i Sant Isidre.