L'Ajuntament de Navarcles ha iniciat les obres d'ordenació de l'entorn i els accessos del pavelló (i al conjunt de la zona esportiva, ja que al costat hi ha el camp de futbol), un any després que aquest equipament es posés en servei.

El projecte està dividit en tres fases, i aquesta setmana i la que s'acaba de posar en marxa consisteixen a millorar la connexió amb el camp mitjançant una nova entrada situada al carrer Diputació. També en aquest mateix accés es millorarà la vorera que ressegueix el complex, per promoure i facilitar que els usuaris s'hi desplacin a peu. A més, es construiran noves places d'aparcament al voltant d'aquesta vorera. Les obres més rellevants d'aquesta fase se situen a la pista vermella, on es preveu construir el nou bar, que estarà situat entre aquest espai i el camp de futbol. El bar tindrà dues parts diferenciades i l'exterior servirà d'accés al pavelló.

En fases posteriors es preveu pavimentar l'espai actualment d'aparcament que hi ha a la zona de la plaça per convertir-lo en vorera. Finalment, es preveu una intervenció de millora en un espai més petit i de forma triangular delimitat pel carrer Valentí Vintró, el pavelló i el camp de futbol.