La diada de Sant Sebastià, festa local a Súria, ha començat aquest divendres 20 de gener amb una galejada matinal a càrrec dels Trabucaires del Tro Gros. Posteriorment, s'ha renovat el Vot de Poble a Sant Sebastià, copatró de la vila, en la missa solemne celebrada a l'església parroquial de Sant Cristòfol. A l'acte religiós hi han assistit membres de la corporació local i representants de les entitats surienques.

La festa s'ha traslladat al centre de la vila amb la tradicional cercavila i una ballada de sardanes a la plaça de Sant Joan. La desfilada ha fet el recorregut habitual entre l'església parroquial i la plaça de Sant Joan, amb la participació de diversos col·lectius culturals del municipi. Posteriorment, la Cobla Súria ha ofert una audició i ballada de sardanes a la plaça de Sant Joan.

El darrer acte festiu d'aquest divendres és la primera representació de la comèdia 'Els nostres veïns' al Teatre del Foment Cultural. Les properes representacions de l'obra tindran lloc els dies 29 de gener, 4 i 5 de febrer. El programa d'actes de la festa de Sant Sebastià es perllongarà fins el proper 5 de febrer.