Sant Vicenç viu fins aquest dilluns una festa major que ha estat marcada especialment per una estrena amb segell cent per cent local i que ha nascut amb plena voluntat de continuïtat: la Mostra de Foc Infantil. Va ser diumenge al vespre quan la plaça de l´Onze de Setembre es va conventir en l´escenari d´aquest espectacle pirotècnic, amb infants com a protagonistes principals i basat en elements del correfoc gran que es fa per la festa major d´estiu, tot i que en aquest cas no era obert a la participació del públic. De fet, l´objectiu principal d´aquesta mostra -organitzada per la Comissió de Correfoc i Colla de Geganters- era apropar els nens i nenes al correfoc, com a diables i com a públic, i fomentar-ne així el planter.

essència d´aquesta primera Mostra de Foc Infantil eren la narració i les músiques de "La llegenda de Castellet", història que es va estrenar per al correfoc gran el mes de juliol passat. Jugant amb elements pirotècnics i lluminosos aptes per als més petits, juntament amb bestiari que participa en el correfoc adult (el gegant diable, el drac Petardot, la serp de foc, els ocellots... ) i altres elements escènics es va anar donant contingut visual a la llegenda, que va ser seguida per centenars de persones. Una història que va acabar amb el ball dels gegants diables (Malparit i Figaflor) sota una pluja de confeti, al qual ja es va convidar a participar a tot el públic.

A banda de la Mostra de Foc Infantil, aquesta Festa Major d´Hivern ha tingut una quinzena d´actes molt participats. Així, el Mag Lari va omplir dissabte a la nit la Sala Cal Soler amb un públic que va gaudir de la seva màgia farcida d´humor. Música, ball country, circ, gastronomia, sardanes i cinema han estat altres propostes que han donat contingut a la festa.