L'Ajuntament de Sallent ha obert la tercera convocatòria per presentar-se al procés de selecció per formar part de la borsa del projecte Turn On, destinat als joves d'entre 16 i 25 anys del municipi que no estan treballant ni cursant cap acció formativa regulada. Té per objectiu disminuir la taxa d'atur juvenil reforçant la inserció laboral i formativa.

Els joves reben un pla formatiu que amb la combinació de conceptes teòrics i pràctics poden adquirir habilitats laborals i socials, i fan un petit tast d'oficis com són els de construcció, electricitat, pintura o jardineria, entre d'altres. D'aquesta manera, segons el consistori, poden «augmentar les seves competències professionals per obtenir una primera feina».

Les sol·licituds es poden presentar al Registre General de l'Ajuntament de Sallent fins a l'1 de febrer, tot i que la borsa quedarà oberta fins a final d'any. El projecte Turn on, que es va posar en marxa l'abril de l'any passat, ofereix formació teòrica i pràctica a través de la rehabilitació de la Caseta de propietat municipal, a l'edifici de Contramestres, que en el futur es destinarà als joves.