La regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat a la venda les entrades per als quatre espectacles que donen forma a la segona edició del cicle Coolturitza´t. La primera proposta serà el concert Cançons des del mirall amb la santvicentina Elisabet Soler, acompanyada de David Martell el dissabte 4 de març a les 10 de la nit.

Tres muntatges més

El muntatge Lo major de Pepe Rubianes amb Ferran Terraza continuarà el cicle el 18 de març, també a les 10 de la nit. La tercera obra arribarà el 8 d´abril amb el muntatge Les dones sàvies de Molière, un obra de teatre de text, que va tenir un gran èxit al Teatre Maldà de Barcelona. Els intèrprets són Enric Cambray i Ricard Farré. Finalment, el Coolturitza´t acabarà el 13 de maig amb el concert de The Hanfris Quartet, un grup que ha estat de gira a diferents ciutats europees.

Entrades a l´OAC

Les entrades es podran adquirir a l´OAC de l´Ajuntament a un preu únic de cinc euros. El programa Coolturitza´t va néixer amb èxit l´any passat amb la voluntat d´establir una oferta cultural pròpia a Sant Vicenç de Castellet amb l´esperit que tingui continuïtat i es consolidi. Tots els espectacles començaran a les 10 de la nit i tindran lloc a l´Auditori de l´Espai Ateneu.