David Fernàndez és el president de la nova direcció executiva local del Partit Demòcrata a Sant Fruitós, escollida per unanimitat en una reunió celebrada divendres al vespre. Fernàndez, de 42 anys, és casat i té dues filles. Treballa com a responsable de muntatge i és torner de professió. Actualment també és el president de l'Associació de Veïns del barri de la Rosaleda. Fa un parell de mesos va sortir escollit conseller nacional del Partit Demòcrata.

Els altres membres de la llista que l'acompanyen són Jordi Baraldés Santamaria, Narcís Lupón Sala, Vicenç Llorens Concustell, Roger Grandia Borràs, Mercè Casals Martínez, Eva Caparrós Molino, Estrella Morales Navarro, M. Carme Cura Tò i Carles Obiols Gordo.

Després de fer-ne la presentació, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats de Sant Fruitós de Bages, que van avalar-la amb el 100% dels vots a favor. El nou president va comprometre's a treballar pel partit, pel poble, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat.