Navàs ha celebrat el primer Consell Municipal d'Educació, després d'una llarga absència d'aquest òrgan de participació de les entitats que treballen en el món de l'ensenyament.

Al consell, celebrat dijous, hi van assistir membres de la comunitat educativa de totes les escoles del municipi: mestres, pares i mares, membres de la direcció, alumnes i personal d'administració i serveis, a més a més de Josep Colomer, expert en participació infantil de la Diputació de Barcelona, i Jordi Almiñana, tècnic de medi ambient i sobirania alimentària de l'Ajuntament de Navàs. La regidora d'Educació, Sara Cortina, ha fet una valoració positiva pel que representa la recuperació del Consell Municipal d'Educació de cara a dinamitzar i fer més participatiu l'àmbit de l'educació a nivell local.

Primer es va fer la constitució del consell i es va fer un repàs del reglament per part de la regidora. Tot seguit es va explicar el projecte del Consell d'Infants, que properament s'iniciarà al municipi amb una intervenció del tècnic de la Diputació per explicar la situació de la participació infantil a Catalunya i al poble.