Sant Fruitós es prepara per repartir 3.200 racions a la Festa de l'Arròs d'enguany

L'Ajuntament ha adquirit quatre paelles noves i adequa la caseta on es cuina l'àpat per assegurar que n'hi hagi prou

18.02.2017 | 14:57
Els protagonistes de la presentació que es va fer ahir de la Festa de l´Arròs de Sant Fruitós d´enguany

La Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages, que es farà el proper 26 de febrer, preveu créixer enguany en comensals fins a un total de 3.200 racions. Hi ajudarà l'adquisició que ha fet l'Ajuntament de quatre noves paelles, i també les obres que s'estan portant a terme a la caseta de l'Arròs, per adequar les instal·lacions.

La presentació de la festa es va fer ahir al Parc del Bosquet, en un acte presidit pel regidor de Cultura i Festes, Xavi Racero, juntament amb Toni Fàbregas i Fina Galobart, de la colla de cuiners i cuineres de l'arròs; Dani Giner, del restaurant Can Ladis; i Jaume Plans, de l'establiment Nou Celler.

Xavi Racero va començar mostrant el cartell de la festa d'enguany, que porta per títol «Cuinem Festa». També va presentar el nou marxandatge i va explicar que, entre les novetats, les cuineres estrenaran una mantellina i un davantal, que porten l'escut de la festa brodat. Per primer cop, hi haurà un concurs d'arrosssos infantils, de la Fundació Alícia, i l'homenatge a les parelles que van repartir fa anys l'arròs enguany serà per al matrimoni format per Josep Vall i Remei Puig, que ho van fer l'any 1959.

Dani Giner, del restaurant Can Ladis, va comentar que, com cada any, es podrà degustar en bars i restaurants locals algun plat d'arròs, del 16 al 26 de febrer. D'altra banda, Jaume Plans, del Nou Celler, va explicar que el 25 de febrer, a les 7 al Nexe Espai de Cultura, tindrà lloc una xerrada amb degustació inclosa sobre «Ecologia i biodinàmica a la vinya i al vi».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Un barri amb esperit de superació que ha nascut dues vegades

La de Salipota és una història de supervivència i superació. El barri...

Mura i Talamanca es multipliquen a l'agost

Mura i Talamanca es multipliquen a l'agost

Els dos pobles bagencs viuen dels visitants que reben, que omplen els carrers durant l'estiu i els...

«El forn viu del turisme i al cap de setmana és quan hi ha més feina»

«El forn viu del turisme i al cap de setmana és quan hi ha més feina»

Montse Andreu treballa a Cal Muntada, un forn de pa situat a Mura. L'establiment subministra els...

Calendari laboral i escolar 2016/2017

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2017 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2016/17

 
Enllaços recomanats: Premis cinema